5 Simple Statements About su kaçağı tespiti Explained

Wiki Article

Su kaçak tespit cihazı belirti vermeyen ve içe doğru su sızıntısı yapan arızaları da bulur ve ekibimiz measurement o anki arızanın dışında yakın zamanda oluşabilecek tüm tesisat sorunları hakkında da bilgi verir.

Bu cihazların kullanım alanları ve işlevleri farklıdır. Sadece uzman kişilerin gerçekleştirebileceği cihazla su kaçağı tespiti ile sorunlara ulaşmak oldukça kolay ve hızlıdır.

Tahmini yöntemlerle değil görerek tespit yapar ve defalarca onarım yapmaya gerek kalmaz. Kameralı su kaçağı ile tespit edilen su kaçağı arızası kolayca onarılır ve günler süren tadilat işlemleri gibi bir derdiniz kalmaz.

Kaçağın nereden kaynaklandığı veya hangi duvardan, zeminden geldiği anlaşılmamaktadır. Kimi zaman kırmadan su kaçağı tespiti yaparken gereksiz tadilatlara girilse bile, yine de doğru kaçak tespiti

Pimaş İçi Kaçak Bulmada Kullanılan Tesisat Kamerası: Kamera pis su dediğimiz pimaşlardan rögara giden kullanım suyu yani pis su tesisatı kaçaklarının bulunmasında en büyük propertyımcımızdır.

Bu cihazların kullanımları ve alanları birbirinden farklıdır. Firmamızda hizmet sağlayan uzman kadromuz bu cihazların nasıl kullanıldığı hakkında gerekli eğitimi alarak yeterli bilgiye sahiptirler. Bu nedenle ekiplerimiz kısa zaman içerisinde, kırmadan su kaçağının nereden geldiğini rahatlıkla tespit eder ve gereken işlemleri yapar.

Noktasal Su Kaçağı Bulma: En son teknoloji cihazlar ile su kaçağının tam noktasını belirleyerek bare minimum hasar ile onarım yapıyoruz.

Kaynağının tespit edilmesinin maliyeti su kaçağı tespiti konusunda bilgi verirmisiniz. Su kaçağının tespitinden sonra onarım yapıyormusunuz ve bunun ücretlendirmesi nasıl yapılmaktadır.

Meltem Hanım, Su izlerinin oluşması ya üst kattaki komşunuzun tesisatındaki bir kaçaktan oluşabilir yada yan binada oluşan bir su sızıntısından meydana gelebilir, dilerseniz Protesisat olarak sizi üzeen su kaçağının yerini noktasal olarak bulabiliriz.

su tesisatçısı Tamir durumu olmayan işlemerde genel tesisat bakımı ile sizleri yüksek maliyetli işlemlerden kuratıryoruz.

Bu da ek maliyetlere sebep olabilir. Siz de bu iki konuya dikkat ederek stetoskop ile su kaçağı tespiti evde yapabilirsiniz.

Peki su kaçağını nasıl anlayabiliriz ? Su su kaçağı tespit kaçağını anlamak pekte zor bir şey değildir. Üst katlarda su kaçağı tespiti meydana gelen su sızıntıları tavandan damlayarak kendini belli eder. Bodrum katlar ve ara katlarda duvarlarda küflenme, rutubet ve su izleri de su kaçağı olduğuna işaret eder.

Su kaçaklarının bulunmasında yaygın olarak kullanılan ekipmanların su kaçak tespiti başında kameralar gelir. Kameralar, sahip olduğu özellikler sayesinde su kaçaklarının yerini kolay bir şekilde tespit eder. Kameralı su kaçağı bulma yöntemlerinde farklı tipte kameralar kullanılır.

Akustik dinleme cihazı suyun sesini dinleyerek sorunun kaynağına kısa yoldan ulaşılmasını sağlar.

Report this wiki page