The best Side of su kaçak tespiti

Wiki Article

Son sorunuzdan başlayarak cevap vermek gerekirse, evet banyoda su kaçağı olursa sizin tuvaletin tavanından su akabilir. Bunun sebebi ise; banyodan betona sızan su, beton arasındaki çatlaklardan sızarak tuvaletin tavanında akabilir. Bu olağan bir durumdur.

Cihazla Su Kaçağı Bulma: Akustik dinleme cihazları ve termal kameralar gibi modern-day cihazlar kullanarak su kaçağını hızlı ve doğru şekilde tespit ediyoruz.

İstanbul'un tüm noktalarına servisimiz vardır ve şunu da belirtmek isteriz, ister Tuzla da olun ister silivri'de uzaklık yakınlık ayırt etmeden ek bir servis ücreti talebimiz olmadan sorunlarınızı kısa sürede çözüyoruz. dileriz

 Şimdi ise teknolojinin yardımı ile yaşanılan sorunlar kolaylıkla çözülür hale gelmiş durumdadır. Kameralı cihazlar, su kaçağının olduğu yerde devreye girerek sorunlu tesisat ya da pimaş borusundaanında sağlanır ve hızlı bir şekilde tamiri yapılır.

Petek Temizliği: Peteklerinizin ısınma sorunu mu yaşıyorsunuz? Peteklerinizi temizleyerek ısınma probleminizi çözüyor ve kalorifer faturalarınızdan tasarruf etmenizi sağlıyoruz.

Su kaçağı tespiti yapılırken, ilk olarak kaçağın nereden kaynaklandığını belirlemek için su tesisatının kontrol edilmesi gerekir. Su kaçağına neden olan hasar veya yıpranmış parçalar tespit edilir ve onarım işlemi için gerekli olan su tesisatçısı müdahaleler yapılır.

Sayın Ümmühan Yılmaz, Dairenizde oluşan su sızıntısını, kırmadan dökmeden herhangi bir tadilat gerektirmeden, kaçak su tespit cihazlarımız ile buluyoruz. Ses dinleme yöntemi ile yani akustik dinleme cihazları ile su kaçağının yerini noktasal olarak işaretleyerek buluyoruz. Kaçak eğer temiz su tesisatında değil, pis su gider tesisatınızdan damlama yapıyor su kaçağı tespit ise o zaman kameralı cihazlarla gider boruları taranarak bulunmaktadır.

Merhabalar işlerinizi günlük rahatlığıyla bize teslim edebilirsiniz kaliteli ve güvenli işçiliğimizle uygun fiyata hizmet vermekteyiz

Sızıntıyı anında bulabileceğiniz bu kameralar sayesinde sızıntı olan bölgeye lokal su kaçak tespiti müdahale yapılabiliyor. Kullanımı son derece pratik olan bu cihazlar sizi ekstra masraftan kurtarıyor.

Acil Tesisatçı Ustası İstanbul / Ankara / su tesisatçısı İzmir su, doğalgaz mekanik tesisat işlerinizde arıza tamir bakım işlerinizi yapıyor

Robotla Sızıntı Tespiti Robotlar , hem temiz su şebekelerinde su tesisatçısı hem de gider hatlarında oluşan kaçakları tespit etmek için kullanılıyor .

Arızalar büyük paralar harcanan işler değildir işiniz her ne olursa olsun biz yapmıyor olsak dahi bilgilerimizi ve tecrübemizi sizinle paylaşabiliriz Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.

Evinizde veya iş yerinizde su tesisatıyla ilgili sorunlarla karşılaştığınızda, hızlı ve etkili çözümler için profesyonel bir su tesisatçısının yardımına

Bu değişikliğin sebebi boruların ek parçalarında yapılacak işleme göre değişmektedir. Temiz su tesisatlarında boru tamir masrafları one hundred fifty TL nin üzerine çıkmamaktadır.

Report this wiki page